Clothing Accessories

1940 -es évek ipari stílusú maku

1940 -es ipari stílusú maku
A Retro Supply srácai felejthetetlen makettcsomagot készítettek, amely magában foglalja az 1940 -es ipari formatervezést. Ez a makettcsomag a múlt bepillantását biztosítja. 1940 -ben az ipari stílus nem volt olyan, mint manapság, a munkavállalóknak nem volt biztonsági szemüvege vagy légzőkészüléke, a fatartalmú fát, valamint a kabinokban nem dolgoztak, mivel még nem készültek. Annak ellenére, hogy nem dolgoztak a mai napon dolgozó követelményeknél, az a dolog, ami annyira különbözte őket, az eredetiség volt. Az internet és az ipari gépek nélkül, bármit kézzel kellett készíteni. Az eredetiségnek ezt a piacon kellett lennie, mivel a stílusoknak ideálisnak kellett lenniük, csak az a módszer, amire számítanak.
Az ipari stílus sokkal több, mint sokkal kiemelkedőbbé vált, a közvélemény igényének köszönhetően. A speciális ipari stílusú makettcsomagban megtalálhatja azt, hogy milyen volt a 40 -es években. Csak 39,00 dollárral kapsz egy ipari stílusú köteget, valamint egy teljesen ingyenes történelem leckét. Vessen egy pillantást ezekre az előnézetekre, amelyek megmagyarázzák ezt a csodálatos ajánlatot.

További információk a makett csomagról:
Fájlméret: 0,54 kb
Méretek: 5472 x 3648 px
Követelmények: Adobe CS2+

Bónusz! Ha sokkal többet szeretne megtalálni az 1940 -es évekről, valamint azt is, hogy szenvedélyesen látja el az ipari stílust azokban az időkben, akkor megtekintheti ezt a rövid videót, amelyet Walter Dorwin Teague stílusú cég készített.

0/5 (0 vélemény)

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *